Apie mus

Sveiki užsukę į retrorent.lt!

Čia jūs rasite ne vien klasikinių, retro ar senovinių automobilių nuomą. Be viso to, šis puslapis skirtas šiek tiek supažindinti su senovinės technikos gerbėjų judėjimu Lietuvoje. Tai, ką čia rasite, nėra šiaip automobiliai. Tai – mūsų hobi, laisvalaikis ir aistra, teikianti daugybę nepamirštamų išgyvenimų. Nedidele dalimi savojo džiaugsmo norėjome pasidalinti ir su Jumis.

Jei jau čia užklydote, turbūt ir Jūs nesate abejingas klasikai. O taip pat ir tam laikmečiui, kai beribės fantazijos įkvėptos kėbulo linijos ėmė viršų prieš aerodinamiką, stilius prieš ekonomiją, o dizainas ir komfortas buvo bene pagrindiniai kriterijai, renkantis automobilį. Ne veltui ir šiandien begalė žmonių visame pasaulyje vertina klasikinius automobilius. Jie juos myli, puoselėja, išleidžia begalę pinigų jų priežiūrai ir... išvažiuoja pasivažinėti kelis kartus per metus. Žinoma, vertinant nūdienos kriterijais, tai visiškai neracionalus pinigų švaistymas. Tačiau tas neracionalumas teikia tiek daug puikių emocijų! Į gatve pravažiuojantį retro automobilį nukrypsta visų akys, senovinių mašinų parodos visuomet sutraukia daugybę žiūrovų. Ir klasika niekada nešeina iš mados. Pasirinkę senovinį automobilį savo įsimintinai dienai, tikrai neprašausite pro šalį. Net po daugelio metų bus malonu pažvelgti į retro dvasia alsuojančias nuotraukas.

Tad pasižvalgykite, galbūt ir Jūs čia surasite kažką mielo ruošiamai šventei, sau, ar savo artimui.

Taip pat nepamirškite užsukti ir į galeriją. Ten galėsite išvysti, kokios buvo ir kaip kėlėsi iš pelenų čia esančios mašinos. Taip pat kuom gyvena, bei kaip leidžia laisvalaikį senovinių automobilių, motociklų ir kitos technikos gerbėjai.

Retrorent komanda